training

Inhoud

Een Al Massira-cursus geven is goed te doen, maar het materiaal is veelzijdig en het werken met andere culturen een uitdaging.
Daarom volg je eerst een 2-daagse training. Deze wordt zowel in Nederland als in vele andere landen gegeven.

Tijdens de training bestudeer je het cursusmateriaal en geven bevlogen trainers je inzicht in de achtergrond en het gebruik van de films, de handleiding en de andere materialen. Verder zijn er verschillende momenten waarop je het materiaal tijdens de training gaat toepassen.

Cursusleiders worden opgeleid in:

  • Het voorbereiden en uitvoeren van de cursus
  • Het omgaan met de individuele onderdelen van de cursus
  • Het effectief leiden van groepsdiscussies
  • Hoe iemand te helpen in diens geestelijke zoektocht
  • Aansluiten bij mensen vanuit andere culturen
  • Begrijpen van de theologische achtergrond van Al Massira

getrainde cursusleiders​ in Nederland en België​
0

Wat zijn de kosten?

Voor de 2-daagse training betaal je in totaal € 100,-. Daarvoor krijg je alle materialen en wordt voor eten en drinken gezorgd.

Wie als echtpaar meedoet, hoeft voor de partner slechts de helft te betalen, waardoor het totale bedrag slechts € 150,- is.

De online training kost € 80,-, waarbij de handleiding via de post opgestuurd wordt. Een echtpaar betaalt € 120,-

Taal

De trainingen worden in het Nederlands gegeven, tenzij anders vermeld in de agenda. Trainingen zijn mogelijk in andere talen, zoals Arabisch en Farsi. Neem hiervoor contact met ons op.

Wij kunnen ook een training verzorgen voor uw eigen kerk of organisatie. Mocht u zelf een training willen organiseren, dan horen we graag van u.

Films & handboek

Iedere deelnemer ontvangt aan het einde van de training de complete set Al Massira-cursusmaterialen op USB-stick en een Handleiding voor Groepsleiders. Deze is naar keuze beschikbaar in het Nederlands, Engels, Farsi of Arabisch.

Bij een online training ontvang je de Handleiding per post en krijg je toegang tot een website waar je de andere materialen kunt downloaden. In dat geval kan de USB-stick apart besteld worden.

U kunt na de training snel aan de slag!

people-walking-3243027